Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Benjamin

Skrivet av Benjamin PWS
är snart 4 år. Vi har varit på en liknande grej med föreläsningar på Ågrenska i okt förra året. Det var intressant och så men tyvärr var det mest för personal som hade hand om PWS barn, så nu ska det bli kul om det är mer föräldrar tycker jag. Känner att det är nog det vi behöver nu lite utbyte av tankar och hur de löst vissa praktiska problem. Och sen att få känna sig lite "vanlig" skulle vara skönt.
Annars går det väldigt bra med B på alla håll tycker vi, han har gått ner mycket i vikt så de håller på att utreda om det kan vara gluten intolerans inte kul alls, det blir inte så lätt då, men hoppas att det inte är det. Var bor ni?(Linda med Tuva)
Svar på tråden: Benjamin

Håller tummarna...

Skrivet av  Linda med Tuva
...att det inte är gluten intolerans. Det vore ju synd om honom - det är ju redan så begränsat vad man kan äta när man har pws.

Håller med dig om att kontakt med andra föräldrar i samma situation är viktig. Just som du säger så känner man sig "normal" då - måste inte förklara en massa varje gång. Dessutom är det bra att kunna få lite tips och råd från andra som kämpar med samma sak.

Maila gärna mig privat nån gång om du har lust på [email protected]