Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

På Coop får man en check på

Skrivet av Majsan
30 kr om man hittar ett prisfel. På ordinarie skylten står det att fryspåsar kostar 12,90 kr. På reaskylten ovanför ordinarie prislappen står det att man kan köpa 3 fryspåsepaket för 30 kr och om man bara vill köpa ett fryspåsepaket så kostar det 11,90 kr. På kvittot gick fryspåsepaketet in för 12,90 kr. Någon check på 30 kr fick jag inte för att jag upptäckt prisfelet. Chefen skulle ta ner reaskylten med 11,90 kr, så att fler kunder inte ska bli lurade, sade han. Han menar att det rätta priset är 12,90 och inte 11,90.
Svar på tråden: På Coop får man en check på

och?

Skrivet av  M
Missade nog poängen.
 

Poängen var väl att om man

Skrivet av  Helén
upptäcker ett prisfel så utlovar butiken en check på 30 kr men kunden i fallet ovan fick ingen check trots påpekandet om felmärkning. Så fattade jag det i alla fall, mvh Helén
 

Coop där jag handlar

Skrivet av  Nell med Robert och Aliette
ahr många varor som blir fel i kassan, så jag tar för vana att alltid kolla kvittor. Det står en sak i butiken och ett annat pris i kassan. Jag har alltid fått min check så visst skall du ha en sådan det är ju deras policy. Det som står på skylten är det som gäller tills den tagits bort eller ändrats i kassan enligt dem. Även om de glömt ta bort en gammal skylt som inte gäller längre och den är utan datum, för det vet man ju inte som kund. Därför brukar alltid kundtjänst ringa till berörd avdelning samtidigt som man gör upp om felet.
 

Gäller det på Konsum också,

Skrivet av  Anna m Rebecca 030321 och Elise 040909
eller bara Cooop? Ica har ju sin 25-kronors belöning.
 

Artiklar från Allt för föräldrar