Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Accident-prone cat

Skrivet av JL59
Vi tillbringade hela kvällen igår på djursjukhuset med vår stora katt. Han haltade lätt på morgonen när vi åkte till jobbet och på kvällen var ena baktassen kraftigt svullen och blödde. Närmare undersökning visade ett stort sår, troligen en kattbett. Kastade mig över telefonen och fick en tid om en timme. Kissen blev sövd och såret rengjort, och så småningom skickades han hem efter 5 (!) sprutor, med stor tratt om halsen. Kostnad: 890:-, medicinen tillkommer..... Det är klart att vi gör allt för våra kattkillar om de råkar illa ut, men det här är andra gången på knappt en månad. Suck ..
Svar
Samma här!
Fast han är kastrerad ska det vara slagsmål jämt å ständigt :-) Vår Simba svullnade upp i hela huvudet. Vet. fick sätta i en dräneringsslang och "kalaset" gick på 1900:- exl. medicin! Tyvärr är han för gammal att försäkra. Men -som sagt- man gör ju allt för dom.
Kram
Skrivet av  ior
Och av någon outgrundlig anledning
så blir dom alltid akut sjuka eller skadade på natten eller helgen. Så det kostar 1500,- att bara öppna dörren till djursjukhuset. Men som sagt.....man älskar ju de små liven...
Skrivet av  Bobo
Har man veterinärvårdsförsäkring
så betalar man bra sjävrisken. Agria har en, men nästan alla försäkringsbolag har vet. försäkring..
Skrivet av  Thérèse o Gabriel (5/10)