Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

"Harry ormmat" vårt nya marsvin

Skrivet av UlLi
idag hämtade jag hem dotterns julklapp, hade lämnat en lapp på den stora buren som hon också skulle få och där hade jag skrivit godjul är och hämtar Plexus kompis ett virvelmarsvin som är lika gammal som Plexus. fick en kvittrande tjej i telefonen då hon slutade skolan. harry skulle ha blivit ormmat men räddades därav hans snygga ;) namn.

var roligt att se Plexus då vi satte ihop dom han blev helt tossig han pratar och pratar och går dit harry går.

Plexus har alltid varit social och pratig men nu ser man hur bra dom mår när dom är flera och ändå har vi bara haft harry i några timmar så vist kan det bli lite gruff senare men vi har den mindre buren kvar och funkar dom inte ihop när dom blir äldre och könsmogen så får dom sitta i varsin bur för prata och se varandra kan dom ju göra i alla fall och de måste ju vara bättre än att vara helt ensam i alla fall.

vi har lite jobb framför oss för harry är inte speciellt handtam men han verkar dock ganska foglig om man samtidigt håller i Plexus så det kommer nog att gå bra med lite jobb
Svar på tråden: "Harry ormmat" vårt nya marsvin

Vad roligt!

Skrivet av  Miranda
Har också Marsvin Har haft 2 hannar ihop i flera år..Satte ihop dom när den ena var 1 år och den andra bebis..Har funkat kanon hela tiden!

 

Artiklar från Familjeliv