Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Till er min vänner...

Skrivet av Åsa m Alex`94, Molly`98 o Klara 021129
...ni förstår väl att jag bara lekt lite med mina inlägg här nere!!

Jag har haft en fri förmiddag för lillan sover och de andra är i skolan...

KRAM!!
Svar på tråden: Till er min vänner...

Lekt?! :-)

Skrivet av  Emmanuelle
Jag håller fullständigt med dina inlägg. Är ordentligt trött på feminister, jämställdhet och samma hetsiga person som kommer in här varannan månad och undrar varför papporna inte är hemma. Orkar inte bry mig om henne.
 

Nej, det skulle ju inte jag heller göra...

Skrivet av  Åsa m Alex`94, Molly`98 o Klara 021129
...i vanliga fall, men idag hade jag så mycket tid över att jag har haft lite roligt under fm.

Jag märker ju direkt vilka som är missnöjda med sina val. Även om de inte vill erkänna det före sin 80-årsdag när de sitter där och inser att de inte känner sin egen familj för att de låtit sitt ego gå före.

Jag tänker inte heller svara på kära Elisas inlägg längre. NU har jag lite att göra så då får hon stå åt sidan.

KRAM!!
 

Jag har ofta märkt

Skrivet av  Loppan
att dom som är _så_ för jämnställdshetsdravlet alltid måste hävda sej till sista andetaget. Verkar som dom har dåligt självförtroende när dom ideligen ska slå sej för bröstet och säga "fy f*n vad vi är bra!". Jag är så nöjd med min livssituation liksom min man. Inte står vi på torget och slänger glåpord efter folk som gör "karriärer". Att min man (som vissa påstår) inte sku ta ansvar för sina barn har jag också svårt att få någon logik i. Han förtjänar ju vårt dagliga bröd! Visst delar man ju på bördan när den ena jobbar och den andra är hemma på heltid. Men vi delar inte på strykningen (5 skjortor var) eller varannan vecka städning. Såna här diskussioner får mej bara att vara ännu säkrare i min roll som hemmafru och hemmamamma. Inatt reser jag bort för några dagar, så See you hemmaföräldrar!

Ps. Konstigt att vi vågar stå för våra ord med info om oss själva utan att bara gömma oss bakom ett namn som kan vara vilket som helst!?
 

jaha...

Skrivet av  anonyma jag.....
så vi som inte har ett info är fega då eller vad menar du?

Jag har aldrig haft mitt info ifyllt och kommer aldrig att ha det heller, det finns ingen anledning, det är inte det som är det viktiga, det viktiga är åsikterna,

Du är lika anonym för mig som alla andra, jag läser aldrig någons info. Så du står inte mer för dina ord än någon annan!

Fråfa dig själv varför det är sååå viktigt för dig att till sista blodsdroppen hävda dig själv och ditt val. Varför är det sååå viktigt att kritisera andras val?
Vad är skillnadne mot det du gör och mot ad de som öppet på torget framför? Ingenting skulle ajg vilja säga,


Du verkar tycka att det är ok att tjejer är mindre betydelsefulla i samhället, att tjejer behandlas mycket sämre än killar, det får du gärna tycka men stå för det ochså då istället för att försöka hävda att det inte är sant att det är så!

Om du tog och läste på lite om genusforskning så skulle du kanske upptäcka vissa saker. Det finns många bra böcker som kan ge många tankeställare om hur flickore och pojkar behandlas på olika arenor, men om man inte är beredd att ta till sig det så kan man givervis sticka huvudet i sanden och låtsas som att dessa skillnader inte existerar, eller försöka med att kvinnor genetiskt vill vara hemma!