Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

GOTT NYTT ÅR! Nyårsaftonen

Skrivet av Marie m. Al 5, Ol 2 & Al 2/4
var Alexander uppe över tolvslaget och NJÖÖÖT i fulla drag! Oj vad roligt han hade! Hans "raketer" bestod av tomtebloss. :-))) Sen var han arg som ett bi när vi skulle lägga oss. 00:35 kom han i säng. Var era 99:or uppe?
Svar på tråden: GOTT NYTT ÅR! Nyårsaftonen

Jodå

Skrivet av  Anne-marie med Anton
Jag pratade med Anton 00.10 och han var jätteglad och hade urkul med att titta på alla raketer å grejer.
Han firade nämligen nyår med sin pappa :)
 

Vi säger också... (+ett litet nyårsdrama)

Skrivet av  Kattis med Lisa 99 och David 01
Gott nytt år!!!

Jo Både Lisa och David vara uppe vid tolvslaget. Vi stog på vår balkong och tittade på fyrverkerierna. Men båda barnen blev rädda och ställde sig inne istället, men det gick bra!
Tidigare på kvällen när vi åt mat såg vi plötsligt hur det brann på vår grannförskola. Vi ringde barndkåren som kom snabbt. Det var ett lekhus på gården som var helt övertänt men det släktes snabbt.
Spännande med brandbilar tyckte Lisa som var ute idag för att se hur det såg ut i dagsljuset. Tur att det inte blåste för då hade det kunna börjat brinna i förskolan.
Idag är vi trötta...som man brukar på nyårsdagen men nu skall vi iväg på ett 69Årskallas då det är bara att ladda om!
 

Adam somnade...

Skrivet av  Linda m Adam -99
... precis samma tid som Alexander! :-) Med andra ord var han också vaken över tolvslaget. Vi stod och kikade på alla raketer genom fönstret... eller rymdraketer som han kallade dem... och ett och annat tomtebloss hade vi också!

Han somnade rätt snabbt sen när vi hade kikat klart på fyrverkerierna och sov till ca 10 idag, men det har märkts på honom att han somnade sent för han har varit rätt trött och tjurig idag.
 

Artiklar från Familjeliv