Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Uppföljning...

Skrivet av Mamman till 3-årige matvägraren
I tisdags träffade vi en psykolog som jag verkligen fick fortroende för! Vi diskuterade då min sons matvanor. Även en av ur dagispersonalen var med och det kändes jätteskönt att ha någon bakom sig som verkligen konfirmerade att det inte bara var vi föräldrar som var pjoskiga utan att sonens matvägran faktiskt ÄR ett problem!

Psykologen tyckte det var helkonsigt att inte vården tagit oss på allvar!!!

Tyvärr så tyckte inte psykologen att hon riktigt hade den kompetensen som behövdes för just det här specifika problemet och remitterade oss vidare till en annan psykolog. (men bra att hon kunde erkänna sina begränsningar! ;-))

Denne psykolog hörde av sig samma dag och vi ska träffa denne redan på tisdag.

Ska även kontakta en dietist för att få lite kostråd.

Tack alla som kom med råd och tips! :-D
Svar på tråden: Uppföljning...

Det låter hoppfullt!

Skrivet av  jempa
Jag håller alla tummar för att det ska lösa sig för er så snart som möjligt! Skönt att ni ÄNTLIGEN får kompetent hjälp! Skriv GÄRNA hur det utvecklar sig!
 

Tarmterapeut???

Skrivet av  H
Hej!

Skönt att någon tar er på allvar! Vill bara säga att det finns något som heter tarmterapeut eller liknande... Vet ett barn i Göteborg som haft problem med förstoppning och inte ville äta som fick gå dit (men sondmatades av andra orsaker och skulle lära sig äta så det var ju kanske ett litet "värre" problem för det barnet om man får säga så...). Men det finns alltså specialistkompetens inom området!

Lycka till!
H

 

Artiklar från Familjeliv