Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu har Linus varit på sn första konsert

Skrivet av Heidi m Linus 000504 & Lova 030507
Vi var ju på Globen idag och såg Westlife. Det var så roligt o se hur förväntansfull han var och han klappade o tjoade o svänge med armarna. Men sen tog tröttheten över och han somnade sista 20 minutrarna. Fick låna hörselkåpor till honom och det var kanoners!

Fast nästa år så har jag och väninnan som var med idag bestämt att vi åker dit utan barn o utan bil, då kan man ev festa lite oxå....

Men Linus haraf fått sig en rejäl upplevelse...
Svar på tråden: Nu har Linus varit på sn första konsert

Håå, det måste ju ha...

Skrivet av  Becka med Elvira 25maj + 2 syskon
varit jättekul för honom! *L*
 

Nallekonsert

Skrivet av  Sofia*
Mina barn är konsertvana, men mest går vi på Nallekonsert. Det är klassisk musik med malmö Symfoniorkester arrangerade för barn. Jättebra!! När det gäller vildare konserter och Roskildefestivalen åker vi ensamma än så länge men lilla f fick en Roskildebiljett i doppresent av sin gudfar, att utnyttjas det år hon fyller 18!
 

Va roligt!

Skrivet av  Anna och Felix Ace 000504
Fick ni låna hörselkåpor där eller hade ni med er? Jag har funtat på att ta med Felix på nått...men jag har varit lite stirrig över volymen, så isof måste man ju nästan köpa med sig några om det inte finns till låns..
 

Nej vi fick låna av en granne

Skrivet av  Heidi m Linus 000504 & Lova 030507
som hade. Det var såna Peltor kids-grejer, jättebra och Linus tyckte det var jättehäftigt. Jag hade ifs köpt öronproppar på apoteket oxå ifall han skule vägra ha kåporna men det gick ju bra så. Det tycker jag iaf är bäst, då slipper man en massa pill i öronen.
 

vad häftigt

Skrivet av  Monica m Linnea 000317 o Linus 030529
Undrar vad Linnea skulle säga om en sån grej?
 

Vad kul!

Skrivet av  Vivi
Hoppas att Linus hade det riktigt roligt när han kollade på Westlifr=)
 

Artiklar från Familjeliv