Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Imorgon ska Linus till barnläkarmottagingen

Skrivet av Heidi m Linus 000504 & Lova 030507
o träffa ne doktor pga hans magproblem. Vet inte om ni minns men har ju berättat om att han ibland vaknar på morgonen, är kallsvettig och klagar över att han har ont i magen. Vill ha en macka, får det o tar nån tugga och lägger sig ner och oftast spyr starx efter. Sen sover han en stund till och vaknar för att ev spy igen. Sen sopver han ännu en liten stund och vaknar av att ahn är jättehungrig och är hur pigg o glad som helst.... Så skumt i detta händer lite då o då. Skrev ner på en lapp hur det varit under förra året och i snitt så är det minst en gång per månad. Vissa månader 2 gg med ca en veckas mellanrum, vissa månader inget alls. Det är så skumt så jag vill gärna att en läkare tar en titt på det.
Till saken hör ju att pappanhar problem med magen. Idag kom han hem från sjukhus efter att ha legat där sen i lördags när han åkte in akut. Han har bla glutenallergi och chrons sjukdom. Han har även migrän. Så man blir ju nojig....

Så hoppas att dom gör en ordentlig koll imorogn!

Kram
Svar
Oj då,
det där lät ju inte alls trevligt det...hoppas ni blev väl mottagna och att personalen var kunniga och kommer fram till något reslultat!
Skrivet av  Becka med Elvira maj-00 + 2 syskon