Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

har lärt sig gå =)

Skrivet av sebbes mamma (ville bara berätta)
nu har sebastian lärt sig gå! han knatar så fort han får chansen, inte så ofta tyvärr då han inte vill gå när han är kopplad till pumpen som han ju ska vara hela tiden.

vi "fuskar" dock lite o kopplar loss honom en timme då och då, och ger med spruta istället, det fungerar bra och han kräks inte när jag sondar som han gjorde förut!!! känns väldigt positivt!

han blir så glad när jag tar bort slangen o han får gå omkring själv o leka med det han vill, annars är han ju så beroende av att vi följer honom med väskan....

ska ringa till "våran" dietist på HS idag o prata med henne om att ha några fria timmar om dagen o ge med spruta istället eftersom det fungerar bra!!!
Svar på tråden: har lärt sig gå =)

Snyggt jobbat Sebbe!

Skrivet av  bossemor
Det måste kännas härligt! Hoppas att ni kan få några fria timmar /dag.
 

Härligt :)

Skrivet av  Katarina med Maja
Vilken kille..!
KRAM!
 

Åh va skoj!!

Skrivet av  Gabrielle med Victoria 26/1-04
Skönt om det går att koppla loss honom. Han måste ju kunna få röra på sig också, vara barn!

Är du nöjd med hjälpen på HS? Går själv på SAchsska men under sommarstängt där så blev Victoria vääääldigt mycket sämre så vi var inlagda i 2 v. TYckte inte riktigt om attityden hos läkaren som hade hand om oss, den var sådär oförstående, du vet.

Fast det var ju vanlig avdelning, inte nutritionsteamet.

Kram!
 

trivs jättebra på HS!

Skrivet av  sebbes mamma
trivs jättebra på HS! ska dit igen i början av september o börjar längta lite smått efter "våra" sköterskor o läkare där, de är så himla underbara o goa tycker jag, det känns verkligen att de bryr sig om oss och speciellt sebastian. känner mig väldigt trygg i vården däär, de vet vad de gör det märker man och när de står som frågetecken så talar de om det, vilket verkligen ger mig förtroende för dem =)

vad hette läkaren ni hade där?? *nyfiken*
 

Vi var på B88..

Skrivet av  Gabrielle med Victoria 26/1-04
och hade lite olika läkare. Först en kvinna som var okej, hon heter Eva Henckel. Sedan läkaren som vi råkade i luven på var Gabriel Otterman. Ingen av dessa jobbar med barn som våra tror jag utan är bara vanliga medicinare.

Träffade däremot en nutritionsskötare som du kanske känner , Björn hette han.
 

=)

Skrivet av  sebbes mamma
känner inte igen nån av läkarna, träffar ju njurspecialisterna på HS. men Björn har vi träffat många ggr, han är bra på att förklara saker o ting tycker jag =)
 

vad kul

Skrivet av  Helene med Alexander 27/9-03
kram
 

Artiklar från Familjeliv