Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fick samtal från Meda igår. *fniss*

Skrivet av Ann m Frida 021021 (& Fanny 990408)
Jag har ju ringt och klagat över backventiler som går sönder stup i ett och igår ringde en produktspecialist hit och pratade med mig. Han sa bl a att man kunde snurra slangen "tre kvart" utan att det skulle förstöra ventilen så han trodde inte på handhavandefel, men sa sen att jag kunde ju prova med nästa knapp att bara vrida ett kvarts varv och se om det hjälpte. Annars skulle jag skicka in nästa knapp som gick sönder direkt så att de kunde titta på den.

Tänkte bara jag skulle vidarebefordra infon. :-)

*gnällspiken* Ann
Svar på tråden: Fick samtal från Meda igår. *fniss*

berätta sen =)

Skrivet av  sebbes mamma
oki, du skriver väl igen när du skickat in o fått svar? =) för antar att du kommer få skicka in en knapp ganska snart *ler\'
 

"Hållbarheten"

Skrivet av  catarina*
och tiden det tar för backventilen att stänga sig påverkas av hur ofta man matar i knappen och/eller har slangen isatt pga av att ventilen tänjs ut. Vore helt klart önskvärt om ventilen inte läckte oavsett hur frekvent man använder knappen. Vår Sofia har haft knapp i 5½ år och som regel har backventilen börjat "läcka" redan efter en vecka ( vi brukar byta knapp ca varannan månad).

Hälsningar
 

Alltså läcker det..

Skrivet av  Gabrielle med Victoria 26/1-04
vätska hela tiden eller?

Vad gör man då, blir inte kläderna blöta och så?

Undrande!
 

=)

Skrivet av  sebbes mamma
nej det läcker inte hela tiden utan när man tar loss slangen och innan man hunnit knäppa knappen så läcker det, och vice versa...vilket det inte är meningen att det ska göra..... :D
 

Inte hela tiden men..

Skrivet av  Catarina*
så fort man ska ta bort slangen och då hinner det bli blött både kring knappen och ibland på kläderna.
Ska vi ta bort slangen då Sofia är nymatad så är det bästa att hon ligger ner på rygg då rinner det inte ut så fort annars brukar det räcka med att hålla papper under knappen.
 

Hermans knapp...

Skrivet av  Maria & Herman
läcker också rätt snabbt. Efter ett par veckor. Tråkigt tycker vi. Ibland öppnar han den själv och då läcker det direkt.
borde komma med nån bättre lösning.
(säger jag som har så dålig fantasi ;).)
 

Artiklar från Familjeliv