Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

god fortsättning

Skrivet av cajza m lillstumpan
tyvärr är det inte bara helgerna som fortsätter utan även förkylningarna, inte bara på lillstumpan men på oss allihopa. Nåja, hennes allmäntillstånd är ganska OK värre med mamma, superförkyld och höggravid. *suck*

Det som däremot verkar vara ljust är att vi håller på att fasa in ny mat, Frebini energy fibre, och ta i trä det verkar fungera. Idag är vi uppe i en 75% blandning och imorgon blir det ren frebini. I första hand är det ju rätt mat som ska vara prioritet ett så är det här också, men en fördel är att vi slipper alla glasflaskor som hittills har haft. Nu är det halvliterspåsar istället.

Vi önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år trots de mörka händelserna i Asien.
Svar
Detsamma önskar vi er!
Och hoppas du snart är kry igen. Vi har själva haft både förkylningar och kräksjuka, som dessutom drabbat stora tjejen 2 ggr på 1,5 vecka!!! Så nu räcker det, tycker vi.

Vi kör vidare på välling/vispgrädde och har helt sonika struntat i att ringa dietisten för att berätta det. *fniss* Hon vill ju att vi ska testa Frebini också men just nu äter Frida så otroligt bra så vi vill inte riskera det. (se inlägget ovan!)

Kram!
Ann
(PS Lycka till med bebben i magen när det väl är dags!!!)
Skrivet av  Ann m Frida 021021 (& Fanny -99)
Detsamma, detsamma...
Krya på er och hoppas att ni får ett gott nytt år! Med nya bebben och allt! Mysigt!
Kram/ Erica och Bosse
Skrivet av  bossemor
Det önskar vi också!
Krya på Er!
KRAM!
Skrivet av  Katarina med Maja