Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

8 öroninflammation på 9 månader....

Skrivet av Kajsa & Oliver 000619
... och äntligen har vi fått tid för att sätta in rör!!!! Han är då 10½ månad och det är lite tidigt, men doktorn sa att hellre det än att fortsätta så här och med så mycket pencillin. Tyvärr läker han inte ut öroninflammationerna bra själv. Trumhinnorna har spruckit så många gånger att han alltid blöder en massa ur öronen när hinnorna spricker och sedan blir det infektioner och han får hög feber. Som längst hade han feber i 7 veckor.
Håll tummarna för att det hjälper trots att han inte egentligen är tillräckligt gammal (man brukar vilja vänta tills de är 1 år)! Har någon annan satt in rör på sitt barn yngre än 1 år?
Svar på tråden: 8 öroninflammation på 9 månader....

Vår dotter fick..

Skrivet av  Anna
rör när hon var 11 månader då hade hon haft 16 öroninf redan så dom vågade inte vänta sen fick hon en till innan hon blev 1 år men sen efter det har hon haft 3-4 st hon är nu 6 1/2 år.Rören trilla ut själv när hon var runt 4 år.Hennes hörsel är också helt ok tack och lov.
 

Skönt att höra...

Skrivet av  Kajsa
...att det gick bra! Hade hon en pågående öroninflammation när rören opererades in? Oliver har en nu igen och det är bara 4 dar kvar, men de sa att det går bra ändå om den inte precis har brutit ut. Jasså, de satt inne ändå från det att hon var 11 mån till hon blev 4 år! Jag trodde att de brukade trilla ur efter nåt år och att man då fick sätta in nya!
Vi får hoppas att det går lika bra för oss!