Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Albin är frikförklarad

Skrivet av Maria med Albin 17/9
Efter en månad med tre spräckta trumhinnor och lika många penicillinkurer så fick vi på återbesök hos öronläkaren igår veta att truhinnan är läkt och ser fin ut. Så nu håller vi tummarna att vi håller oss friska.

För övrigt så diskuterade vi rör förra gången vi var där, och hon är inte alls skeptisk till rör på små barn. Så om detta kommer igen eller fortsätter så kommer hon att förespråka rör och det känns bra, tycker vi. Dock tycker hon inte att man ska sätta rör på våren, då de allra flesta blir bättre under sommarhalvåret.

Tack för allt stöd(!!) och jag kommer att finnas här och läsa även om vi för tillfället är friska :-)
Svar på tråden: Albin är frikförklarad

Vad skönt!

Skrivet av  Linda m Adam 23/10-99
Håller tummarna för att han inte får mer problem med öronen utan att de håller sig friska.

Vi var på öron-näsa-hals för ett par veckor sen och Adam blev också friskförklarad, och skulle blivit utskriven till sommaren om han inte hade några mer problem med öronen innan dess.

Men tyvärr har han åkt på ö.i nu igen och äter just nu penicillin. Usch, dessa öron! Visserligen får han inte ö.i lika ofta längre, inte som när han var mindre, men det är ändå jobbigt de gångerna han får det. En del barn får ju ö.i utan att det knappt märks, men här märks det! Han får alltid jätteont och hög feber och 9 ggr av 10 så värker det hål på trumhinnan. :-(
 

Artiklar från Familjeliv