Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Då rinner det ur örat....

Skrivet av Ewa,73 med Olivia 1/7-03
på Olivia, får se vad de säger i morgon då man får ringa dr IGEN... (jag som har frissa tid för permanent kl 10, ändrar den gärna så ta det inte fel...)....jaja vi får se. Nu rinner skiten ut iafall,hon fick ju rör för 2 veckor sedan, aldeles röd brunt är det som rinner ur, det började idag då våran väninna passade henne, snälla rara söta gör så att hon kommer sova gott i natt och inte ha ont.

Känner att man är lite trött På stackars Olivias öron nu, vi får se vad de säger i morgon ska ringa hennes öron dr i morgon kl 8, än så länge ingen feber iaf...
Svar på tråden: Då rinner det ur örat....

=(

Skrivet av  Helena m Emma 8/6-03(Cissi -97)
Inte roligt. Hoppas att hon snart är bättre!!
 

Hej!

Skrivet av  Susanne med Douglas 030122
Usch, så tråkigt att hon verkar ha åkt på öi igen! Det bästa med rören är ju att de inte ska ha ont på samma sätt. Utan rör så trycker ju vätskan mot trumhinnan och det är det som gör mest ont. Nu rinner varet i stället ut. Hoppas att det räcker med örondroppar den här gången för henne.
Douglas fick sina rör den 23/3 efter 11 öi och än har han inte haft några rinnande öron. Fast han tar sig väldigt för sina öron.
 

Olivia tar sig

Skrivet av  Ewa,73 med Olivia 1/7-03
också för öronen, mest för vänster som fortfarande rinner lite, vi har nu droppat i droppar i 1 vecka och det rinner fortfarande lite, kanske är det dock mest medicinen som nu rinner ut???

Ska ringa i morgon igen, om de inte ringer mig, och höra hur länge man ska fortsätta droppa.
 

Ser att Olivia inte är så gammal!

Skrivet av  Jennie med Tilde 000614 & Ville 030420
Vi ska nog också få rör inopererade på VIlle,han har haft 6 öi på 5 mån.Var det några problem att få rör när barnet är så litet?
Funkar rören lika bra på små som stora?
 

Artiklar från Familjeliv