Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu är Elin opererad!

Skrivet av Mia med Elin, bf 5/7
Allt har gått bra. Nu har Elin fått plaströr i båda öronen. Det var jobbigt att hålla henne fastande. Hon fick ingen frukost utan bara lite äppeljuice 2 timmar före sövning. När vi väl kom till sjukhuset fick vi vänta en timme innan vi kom in (med en jättehungrig Elin). Sedan fick hon andas in narkosgas i en mask och hon somnade på ca 10 andetag. Hon somnade kl 10 och kl 10.30 var operationen färdig och hon hade kommit till uppvaket. Då blev vi hämtade och fick sitta hos henne tills hon hade vaknat. Hon vaknade efter en kvart. När hon vaknade var hon störtledsen. Men efter 2 glas saft, en glass och 3 kex hade den värsta hungern stillat sig och hon blev som vanligt igen. Sedan fick vi stanna kvar på sjukhuset ca en timme för observation. Hoppas nu att det funkar bra med rören och att öronen håller sig friska. Kram!
Svar
vad skönt att det gick bra!
alex fick oxå rör igår! första gången för han! som tur var var det inte svårt att håll ahan fastande, han brukar vara svår på att äta på morgonen ändå!

det var skönt att det tog så kort tid, det gjorde det för oss oxå. jag satt på uppvaket å vänta på att de skulle komma med han, det var sånt litet ställa att op salen låg i rummet brevid!

vi hoppas att rören ska hjälpa alex att höra bättre då han är lommhörd pga vätskan, han har inte haft öroninflamationer ofta. bara en gång! men igår så hade han en på ena örat... så han kanske har haft ofta utan att vi märkt nåt?!

*julkram*
Skrivet av  bodil & alexander -01 & ludwig -04
Skönt att det gick bra!
Ja, nu får vi hoppas att det blir bra med öronen. =)
Skrivet av  Helena m Emma 8/6-03 (Cissi -97)