Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

åsikter om Ford Focus önskas...

Skrivet av Tina m Filip 020821
ska byta bil, men vet inte vad vi ska välja. inte ens märke.. men skulle vilja veta lite om focus, det verkar vara en prisvärd bil. är 2.0 motorn på 130hk?
nån som kör en tdi?

tacksam för svar!
Svar på tråden: åsikter om Ford Focus önskas...

glömde fråga om bensinförbrukning

Skrivet av  Tina m Filip 020821
vad drar en 2.0? o vad drar en diesel? finns det bara en variant på dieseln?
 

Har en focus 1,6:a

Skrivet av  K-line med Jeanna 011226, bf 5/5 (på besök)
Vi tycker hemskt mycket om den bilen, men funderar väll ändå på att byta bort den. Mest eftersom familjen numera är ganska stor (eller rättare sagt blir stor till våren) Vi får med lite vilja in 1 barn, två långa vuxna (184 och 180 cm), två hundar i bur, 1 katt i bur och barnvagn plus en hel del bagage...men när vi nu skall få en bebis till så skulle vi tycka det var skönt att bre ut oss. Men då bagageutrymmet i focusen är väl i klass med volvo v70 och andra större kombimodeller så är den storleken inte ett allternativ för oss...utan om vi byter så blir det en mpv/minibuss.

Focusens stora förtjänst är dess väghållning, och precis som du skriver prisvärdheten. Mina svärföräldrar har den motorn du pratar om i sin focus och är nöjda med den. Vi har lilla motorn och skulle nog gärna haft lite mer kraft vid omkörningar. Diseln har jag ingen aning om!
Ja, så skall du inte packa in jättestora familjen så är det en trevlig och säker bil att köra till bra pris.
 

Artiklar från Familjeliv