Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Julia har haft sitt första besök av...

Skrivet av Lialia
en kompis från dagis idag. Så gulligt att se henne så förväntansfull innan dom kom. Stod i fönstret och tittade lääänge :-) Flickan bor väldigt nära så nu kan dom träffas ofta om dom vill. Vi bjöd hit hennes mamma och pappa (och hennes lillasyster på drygt 2 år)också, riktigt trevliga människor som vi fastnade för båda två. Känns bra att ha träffat båda om Julia ska dit någon dag. Barnen lekte i 3 ½ timma och hade hur kul som helst. Det kändes så stort på något vis, att ta hem en kompis från dagis. Hon börjar bli stor, helt klart :-)Tar era barn hem kompisar från dagis?
Svar på tråden: Julia har haft sitt första besök av...

Inte från dagis

Skrivet av  Selma m 2 barn
dels går inte Emilia på dagis, hon har dagmamma, dels finns det inte så många kompisar där. MEN, hon har en kompis här hemma som hon kännt och gillat sen hennes första sommar. Tjejen är 5 år nu, och hänger här hemma ganska ofta. Nu i förrgår fick Emilia gå hem till tjejen för första gången, det var STORT för Emilia och nu vill hon dit hela tiden. Svårt att säga nej ibland nu när det är så nytt, men vi måste nog för en gång är íngen gång men två gånger är en vana i Emilias värld.
 

Viktor tar hem sin kompis...

Skrivet av  Anna E med Viktor -01 och Emma -03
...Francesca med jämna mellanrum. :) Det är faktiskt så att hon nästan varje gång som vi hämtar Viktor på dagis frågar om hon inte får följa med oss hem.
Ibland har vi gjort upp om att hon ska få följa med oss hem direkt från dagis, ibland går Viktor hem med henne och hennes mamma/pappa och ibland (som igår och idag) äter vi middag tillsammans. :) Inte så konstigt kanske, hennes mamma är en god vän och Emmas gudmor. :)
Sedan så "byter vi barn" med min bror ibland så att Viktor och hans kusin Tyra (5 månader yngre än Viktor) får leka lite. De är så glada att de studsar när det händer. :)
 

Kompisar varje dag

Skrivet av  Ann och Isabelle
Ja,Isabelle är förväntansfull varje dag då alla dagbarn kommer hem till oss.
Hon springer snabbt till dörren då barnen kommer och tar emot med glädje.Hon vill alltid komma före mig.

Nu under mellandagarna har vi haft extra dagbarn här som varit 4 och 5 år och då har Isabelle lekt nya lekar,byggt koja,pysslat,spela spel och lärt sig att skriva bokstäver(med mall).

Visst är det kul att se sitt eget barn leka med andra barn.De är så påhittiga och full av leklust.

Kan riktigt se hur glad Julia är då hon väntade på sin kompis.
 

Artiklar från Familjeliv