Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

barnkläder och tankar

Skrivet av o1y
Min man och jag letade efter ett par vantar till vår dotter i förrgår. Det gick rätt segt men tillsist så hittade vi ett par på lindex. Efter viss tveksamhet över alla bhar i 70A med barnmotiv som hängde i låg höjd mellan barnklädesavdelningen och de övriga underkläderna, så köpte vi ändå vantarna eftersom nöden har väldigt få lagar.

När vi gick ut därifrån så sa min man helt plötsligt "mitt mål för 2002 är att minst en kedja som bara säljer herrkläder ska börja sälja barnkläder också".
Jag snubblade helt bokstavligt av förvåning och när han eskorterat mig och min stora mage till en bänk så kom jag på att jag aldrig reflekterat över att det verkligen inte alls finns medans ett flertar kedjor är inriktade på dam och barnkonfektion exempelvis Lindex och Polarn och Pyret.

Varför känns det så vansinnigt avlägset att exempevis brothers skulle ha en barnklädesavdelning? Det borde rimligtivs finnas lika många pappor som det finns mammor...
Svar på tråden: barnkläder och tankar

Stum av förvåning

Skrivet av  xahoi
hade jag aldrig kommit på själv, men du har ju helt rätt. Varför inte? Jösses, det känns nästan som när jag kom på att Nezeril "Endos" pipetter betydde
"1 Dos " och inte nåt namn på en fransk uppfinnare av Änndåss pipetter.
 

Jamen...

Skrivet av  Ka
...det förstår du väl, pappor kan inte köpa kläder, det är det bara mammor som klarar av. Genetiskt betingat förmodligen ;-).

 

Rätt komiskt

Skrivet av  Pipa
att du tar upp det, jag läste en artikel i Finanstidningen för ett tag sedan där det var en journalist som menade att anledningen till att det går dåligt för Lindex, Polarn o Pyret m fl affärer som säljer både vuxenkläder (läs damkläder) och barnkläder, var helt enkelt att folk inte vill köpa sina kläder i samma affär där man köper barnkläder!!

Jag tyckte att det var en konstig slutsats.

Jag är övertygad om att det finns många män som skulle börja köpa kläder till sina barn i större utsträckning om man kunder göra det i samma affär som man köper kläder till sig själv. Ofta är det så för mig, att om jag nu är på Polarn och köper nåt åt mig så köper jag nåt till min dotter också. "när man ändå är där"-liksom.
 

Oj.

Skrivet av  Veronica
Helt sant har inte tänkt på det förut.

Nu när vi har skötbord på herrtoaletter eller handikapp så att papporna kan byta så får jag nog hålla med dinman. Bra mål för 2002!
 

Artiklar från Familjeliv