Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ailos - någon som vill ha?

Skrivet av carol
Hejsan!

Vi ska flytta och jag håller på och rensar bland våra saker. Vi har en ailos som bara står här. Vår son har använt den ca 3 mån, och alla munstycken (utom 1) ligger ff i plast och allt är i nyskick.

Finns det någon här som vill ha den? Eller vet ni var man kan lämna in den så den kommer till användning? Det känns lite dumt att kasta den i soporna, den är ju nästan oanvänd och den kostar ju flera tusen att köpa.

Om någon här vill ha den, kontakta mej privat. Vi bor i Stockholm.
Svar på tråden: Ailos - någon som vill ha?

Fråga sjukvården om de vill ha den (IMT)

Skrivet av  CC
v
 

Nej :-(

Skrivet av  carol
Det är det som är problemet. jag har redan frågat och dom säger att dom inte vill ha den. Det finns ingen instans på sjukhusen som går igenom och återanvänder sjukvårdsmateriel. Har man en gång kvitterat ut en apparat så tar sjukvården inte tillbaka den, inte ens om man aldrig använt den. Oerhört slöseri tycker ajg! Det är därför jag hellre ger bort vår apparat än kastar den i soporna, för en ailos kostar i alla fall ett par tusen och det känns så onödigt att slänga den i soporna som om det vore skräp, bara för att en plastförpackning är bruten. Men men, svensk sjukvård har tydligen gott om pengar när dom hellre kastar fungerande apparater än återanvänder dom.... :-(
 

Hittar inte

Skrivet av  I.
din mailadress.
 

Maila mej

Skrivet av  carol
Du kan använda [email protected] :-)

 

jag skulle vilja

Skrivet av  inci
maila mig privat....
 

Artiklar från Familjeliv