Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tröttsam vinkling av media

Skrivet av Christopher
Aftonbladet ställde en fråga på nätet om man hade slagit sin partner någon gång. 38% av kvinnorna och 9% av männen svarade "Ja".

Det resultatet var tydligen inte det man ville ha så frågan ändrades till att man inte längre skiljde på könen i svaren! (http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,570484,00.html)

Nähä, det dög inte. "Frågan var fel ställd". "Mäns våld mot kvinnor är tabubelagt", varför de inte ens under anonymiteten på nätet skulle medge något sådant. Men om det nu är så, och det håller jag med om att det är tabu att slå en kvinna, så kan man ju inte i nästa ögonblick hävda att våld mot kvinnor är på något sätt "inbyggt i systemet"! Tröttsamt!
Svar på tråden: Tröttsam vinkling av media

Men knappast förvånande

Skrivet av  Mathias
Hej Christopher,

Jag får erkänna att jag inte blir förvånade över något längre. Det är tyvärr så att ett fåtal vänster- och radikalfeminister har fått ett oerhört stort genomslag i media och dom sätter verkligen agendan för den politiska diskussionen. Jag uppmanar dig och alla andra att läsa DN:s artiklar om kvinnors våld mot män på http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=531&a=339167
Det finns länkar till flera intressanta artiklar på sidan så missa inte dem.

Mvh
Mathias
 

kvinnan

Skrivet av  pappa till 2
får slå mannan men vi får inte slå kvinnan, så enkelt är det och det kommer dom aldrig att inse.
det är många män som har bestämmande kvinnor som får slag och psykisk misshandel men det är för skämmit att erkänna och söka hjälp för.
därför så görs det knappt inget för dom männen
 

Artiklar från Familjeliv