Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Är THRILLER musikvideo Michael Jackson lämplig

Skrivet av Maria
att se för två killar i 6-7 års åldern. Vad tycker ni som har sett den?
Den är ju rätt otäck där med vampyrer och folk som kliver upp ur gravarna.
Svar
Tycker inte att den är olämplig..
Allting ser ju väldigt fake ut, nästan humoristiskt dålig gjort. Så nej, jag tycker inte att den är olämplig för någon över 5. :)
Skrivet av  andiegirl
Inte rent allmänt, nej
Om du med \'olämlig\' menar att det skulle vara skadligt på något sätt att se den så, nej det tycker jag inte. Det är inte farligt att bli lite lagom skrämd, tvärtom faktiskt. Sedan kan ju vissa barn vara mer rädda än andra för den typen av saker och då bör man ju som förälder vara uppmärksam. Det är ju inte bra om barnen blir skräckslagna.
Skrivet av  Nattugglan
Min son som är sju hade blivit rädd
han och en kompis hade fått titta på den, men den vuxne var inte med dem framför TV:n.
Nu vågar min son inte vara själv i lägenheten längre när jag är i Tvättstugan. Och han har pratat jättemycket om att den var otäck.
Skrivet av  Maria
Hm, svårt
Det är alltid svårt med sånt där när det gäller andras barn. Jag brukar vara extra \'försiktig\' när barnen har kompisar här och fråga föräldrarna först om det gäller exempelvis barnförbjudna filmer/spel. Men en musikvideo...jag vet inte om jag tänkt på det.

Tråkigt att din son blev så rädd. Kanske kan ni prata och läsa mycket om vampyrer, zoombies osv. Det brukar kunna hjälpa. Jag har inget bra boktips att komma med så här direkt när det gäller sånt - fråga på biblioteket.
Skrivet av  Nattugglan