Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

GBA-spel till 6-åring?

Skrivet av FiaMamma
Har tänkt köpa ett nytt GameBoy Advance spel till min 6-åring i julklapp. Men har dålig koll på vilka spel som är bra. Har ni några heta tips på bra spel?
Svar
Plattform kanske
Det beror helt på vad grabben gillar för slags genré...
Super Mario Advance 2 rekomenderar jag starkt, då jag ofta brukade spela spelet på den gamla spelmaskinen Super Nintendo när jag var liten.
Bemästrar du engelska någolunda bra kan du läsa recensioner om spelet här:
http://cgi.gamefaqs.com/search/go.asp?dir=portable%2Fgbadvance&id=31661&lv=1&pg=5

Och så skärmbilder: http://www.vgmuseum.com/images/gba/03/GBA297.htm

Visst ser det roligt ut? =)
Skrivet av  Marcus "Elwin" Björs
Jätteroligt spel men..
Han har redan ett SuperMario-spel, vet inte om det är just SuperMario Advance 2 eller om det är nummer 3 han har. Han gillar det här spelet jättemycket så den typen av spel passar nog honom.

Du har inga fler bra tips?:-)
Skrivet av  FiaMamma
Men då...!
Du kan ju kolla upp med grabben vilket spel han har. Är det 3:an, köp 2:an och vice versa. De skiljer sig en del åt, så det är ingen risk att det blir brist på variation.
Skrivet av  Marcus "Elwin" Björs
Tack...
jag ska kolla vad han har för version. Skönt med någon som kan det där, jag trodde i min enfald att de olika versionerna liknade varandra....:-) Det kanske är dags att spela lite själv så man hänger med...
Skrivet av  FiaMamma
Jag har köpt..
...Sagan om konungens återkomst till min 10-årige son men det kanske är för lite äldre barn än din son. Vad sägs om "Hitta Nemo"? ...10-åringen tyckte det var barnsligt men en 6-åring kanske det passar bättre för?
Skrivet av  Ulrica
Rayman är bra...
och Warriorland (fast det är ju typ Super Mario?), och Monsters Inc o likn. Jag rekommenderar inte Harry Potter, för då måste man vara bra på att läsa ganska mkt.
Skrivet av  jessicad