Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

"Gnälliga" Mita här igen!

Skrivet av Mita
TÄNK OM alla läst mitt andra inlägg också...*suck*
Jag säger ju det att det är egentligen MIG det är fel på, att JAG inte kan acceptera MIN makes arbetstider. Jag ville inte med mitt inlägg höra hur "hemsk" jag är som önskar att han vore hemma mer!
Visst är arbete viktigt och jag försöker stötta honom allt vad jag förmår även om jag inombords skriker; "VAR HEMMA MER!" OCH jag vet att det finns dom som är borta mer än min make är. Vi lever bra tack vare hans lön och jag är mer än tacksam för allt han gör för oss.
Vad som är mycket och lite måste ju var och en bedömma. Jag har egna intressen och hobbysar så det är inte det som är "problemet" - jag trivs med livet men kan inte få nog av min man. Kanske svårt att fatta om man inte upplevt kärlek - vad vet jag?
Jag håller dock på att båda måste få tid till egna intressen och i hans fall är det hans jobb. Skulle han dessutom ha något mer bredvid förutom innebandy, så skulle jag inte sitta här - lovar!
Svar på tråden: "Gnälliga" Mita här igen!

Barnunge

Skrivet av  Visst är du gnällig och mer än så.
du får skärpa dig. Det handlar så klart inte om att du älskar din man mer än andra gör. Du verkar bara ha svårare med att inse att verkligheten ser ut på ett visst sätt. Väx upp! Du verkar både omogen och utan tålamod. En av er jobbar normala tider! Tänk hur andra har det.
 

det var väl ändå

Skrivet av  EDA
lite att ta i, man är väl ingen barnunge för att man vill att ens sambo skall sluta jobba helger. Då tycker jag man tvärtom har vuxit ur prestationsåldern och förstått att livet är kort och att det är onödigt att arbeta bort det.
 

jag tycker

Skrivet av  qp
inte riktigt som du!

Jag tycker inte hon gnäller så oerhört! Hon säger bara sin åsikt, och visst kan vi väl alla tycka att våra respektive kan va hemma lite mer eller så...
Klart man får sakna sin man!!!
Det gör jag med, fast jag jobbar normala tider, och min man går i skola och kommer hem till kvällen fast man itne alltid vet när....
Säkert finns det måånga som har män eller fruar som inte kommer hem alls på kvällen, eller som inte har nån man/fru osv osv och såna som har det värre, men det kan ju va skönt att få prata av sig också!!
Jag förstår nog faktiskt "gnälliga" Mita!
Jag är väl barnunge jag med då!
Tur att vi har barnasinnet kvar vi två Mita!!!
 

det finns alltid någon...

Skrivet av  Ada
...som har kärvare ekonomi, en man som jobbar mer, super mer, eller som i största allmänhet har det värre än du själv. Ändå har var och en rätt att ge luft åt sina åsikter.
Och det där med barnunge var väl lågt och säger förmodligen mer om dig än om Mita.
 

Nu är det nog DU som ska lära dig läsa!

Skrivet av  Mita
Jag skriver ju att jag FÖRSTÅR ändå honom men att jag, ego som jag är OCH som någon annan sa här, förstått att livet är kort för att ENBART jobbas bort!
Jag byter gärna lite av lönen till tid med honom!
OCH jag sa ju också att jag vet att jag inte har det värst. Nej, barnunge kan du vara själv - dumt att kommentera ditt inlägg ens!
 

DU är INTE ego Mita

Skrivet av  Dolphin
Klart att du som oss alla andra har rätt att ventilera dig. Jag förstår dig ännu. Min man jobbar mkt o tjänar bra , tackar för det :) MEN ibland är det tufft att ha långa ensamma stunder med två barn o allt vad det innebär. Men jag ser inte det hela som en klagan. Däremot kanske du skall prata med din man mer , eller är det gjort ? Minns inte riktigt vad du skrev i ditt första inlägg.

Att kalla ngn barnunge, är ett "slag under bältet" tucker jag som inte väljer att skriva anonymt, för jag tar kritiken om det behövs.
 

SKÖNT att några har...

Skrivet av  Mita
...LÄST det jag skrivit! Det var verkligen inte meningen att man ska låta gnällig, jag uppskattar allt jobb min man gör för det gör han även för vår skull så klart! Annars hade vi inte kunnat bo i detta fantastiska hus, ha två bra bilar, och jag kan vara hemma o s v. MEN jag saknar ju honom! Det var "bara" det jag ville ha sagt. Som jag också sa så är inte hans arbetstider egentliga problemet utan det är JAG - att jag vill ha honom mer hemma. Tråkigt att behöva ta massa skit för att man älskar sin man och vill ha honom hemma tycker jag...MEN alla har väl inte samma känslor för varandra. Han visar verkligen på alla världens sätt hur mycket familjen betyder och att han lägger ner mycket tid på jobb gör han både för sin och vår skull. Jag stöttar honom verkligen samtidigt som jag SAKNAR honom. Det skulle jag gjort även om han jobbat mellan 9-12! FAST det är bra man kommer ifrån varandra lite också ;O
Ha det bra och KRAM alla som VILLE förstå. OCH jag ger några rätt; mitt inlägg VAR "gnälligt" - men det känns bättre som sagt när ni stöttade mig med förståelse. "Gnäll" gärna tillbaka så får jag se om jag kan "trösta" er...