Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Nu har jag beställt tid för Konsulation

Skrivet av Isa
men.....får vänta drygt en månad innan jag får komma dit! Det blev hos Kosmetisk kirurgi.
Vad ska man tänka på att fråga om på Konsulationen?

Sen undrar jag vad det är för skillnad att lägga inlägget innanför bröstmuskeln, el. lägga det utanför?

Ja....ni kommer säkert att se fler av mina frågor på det här snacket.....är sååå glad att jag hittat hit!!!

Kram Isa.
Svar på tråden: Nu har jag beställt tid för Konsulation

bakom & framför bröstmuskeln...

Skrivet av  Isa
menar jag nog! *S*
 

kolla

Skrivet av  anonymt H
Hej Isa!
Det är nu en månad sedan jag var på konsultation inför bröstförstoring, och jag vet hur sprängfylld av tankar man är! Det kändes som om jag inte kunde tänka på annat än bröst(och det är fortfarande illa... nu har jag knappt en månad kvar till operation!)!
Jag läste massor på internet, på alla kirurgers hemsidor och så... Har du varit inne på www.qvinna.info
där finns det bla listor med lämpliga frågor att ställa vid konsultation!
Om jag uppfattat saken rätt så lägges numera inlägget helst bakom bröstmuskeln, det hålls bättre på plats, mindre risk för kapselbildning (och jag tycker det verkar bli snyggast när man kollar på före/efterbilder där de anger var implantatet satts). Men jag har också läst att det kan vara lite smärtsammare.

Jag ringde också för att beställa tid hos kosmetisk kirurgi, men jag valde bort den kliniken av flera anledningar! Det står ju flera olika städer på hemsidan och de finns med i min telefonkatalog, konsultation och efterkontroller görs alltså här i min hemstad, men operationen görs i en helt annan del av landet (Falköping) och jag har ingen lust att åka så långt när jag har massor av kirurger här i närheten! Och man får ju bara träffa läkaren vid ingreppet, övriga träffar blir med sköterska!

Kram tillbaks!
 

Hej! Tack för dina svar!

Skrivet av  Isa
Ja....det är svårt att hålla tankarna i styr! *S* Mkt bröstfunderingar blir det! Får jag fråga var du ska göra din op? Vad för inlägg ska du välja? Hur mkt?

Jag bor nära Jkpg....och här är inte så många andra att välja på, var lite inne på att välja Hans Nettleblad i Lkpg, men då måste jag åka dit både innan o eft. op.....och då känns ändå Kosmetisk Kirurgi smidigare, även om man inte gör op. i Jkpg.

Men det är klart att smidigast hade ju varit om det hade funnits ngn. som utför även op. i närheten.

Har nu varit inne på Qvinna.info. Superbra site! TACK!!!
Kram.
 

Hej Isa!

Skrivet av  Nöjd nu
Jag har gjort min opertion i Jönköping, fråga gärna mej om du har nåt på hjärtat! En kompis till mej ska opa sej i mars!
 

Till nöjd nu!

Skrivet av  anonymt H
Jag vill bara skriva att det är roligt att läsa att du är nöjd nu, du var ju så deppig ett tag!
 

Till Isa!

Skrivet av  anonymt H
Jag tror säkert att kosmetisk kirurgi är bra, men det känns så onödigt för mig som bor i Skåne och har flera duktiga plastikkirurger att välja på här, att åka dit, och jag tycker det på deras hemsida framgår så dåligt att det är på detta sätt!
Min operation ska ske på Citadellkliniken i Landskrona.
Jag har varit på konsultation och det bestämdes att det ska bli 280cc gelehalloninlägg, runda, med låg profil.
Jag sa när jag var där att jag ville ha små bröst även i framtiden, B-kupa alltså (nu har jag i princip inga) men nu känns det som om jag allt mer lutar åt att ta lite större inlägg (tex 325 cc och mellanhög profil)
När jag var på konsultation fick jag låna BH av dem, lägga i olika proteser, och jag tyckte verkligen det blev fint på mig med det som bestämdes (jag kollade med min egen tröja utanpå), MEN eftersom implantaten läggs under bröstmuskeln försvinner ju en hel del av mängden!!!

Vad har du själv för tankegångar och önskemål?
 

Hej igen!!

Skrivet av  Isa
Ungefär som dina önskemål så vill jag ha ett par bröst!! Nu har jag nästan inga alls! En AA-kupa, vill inte ha några jätte stora bröst, utan ungefär en B-kupa. Jag är smal i övrigt, så jag tror inte det skulle passa med jätte stora tuttar på mig, utan "normal" stora som passar min kropp, får väl se vad dom säger på konsulationen. På Kosmetisk Kirurgi använder dom inte gelehallon, uatn det får bli antingen silikon eller koksalt, tycker det är jätte svårt att välja, har tittat på bilder o tycker det är svårt att se nån skillnad.....
När ska du göra din op?

Dum fråga men vad menas med låg profil, vs. mellanhög profil?
 

Precis Isa!

Skrivet av  anonymt H
Jag är också smal, lite sportig i typen, så det är klart att man ska ha relativt små bröst. När jag på allvar började tänka på op av brösten brydde jag mig i början inte alls om hur stora brösten skulle bli, utan det kändes viktigast att de blev fina i formen och proportionerliga till kroppen. Men det är nog inte lätt för kirurgerna att välja storlek åt en, vad är proportionellt???

Det är ingen dum fråga det härr med profil!!!
Ett implantat kan ju ha storleken 350 ml. Dessa 350 ml kan ju placeras på olika sätt, låg profil innebär ett ganska platt implantat som breder ut sig på ganska stor yta, medan ett implantat på 350 ml med hög profil står upp mer men på mindre yta.