Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej, ny här. Har en fråga till er.

Skrivet av AnneliN
Har en son som är 10 år och fått diagnosen dyslexi. Samtidigt har han koncentrationsproblem. Läste just en artikel om fettsyror, eye q. Har någon testat det och vad tyckte ni?
Svar på tråden: Hej, ny här. Har en fråga till er.

Har inga egna

Skrivet av  Lillemys
erfarenheter kring dessa preparat, men har hört delade meningar om det. Någon säger att man måste tro på det för att det ska fungera, andra säger att det är toppenbra. Hör med er läkare, be om råd. Kanske i hälsokostaffär.
Lillemys
 

Jo då!

Skrivet av  Åssi
Vi har testat med fiskoljor. Just med den språkliga biten märktes ingen skillnad, men däremot blev vår kille lugnare och mer fokuserad. Och det _är_ en stor skillnad!!! Vi har testat en period utan också, och då blev han som innan igen.(Vår son har ingen dyslexidiagnos än men har gått hos logoped sedan 3 år). Om du vill veta mer om fiskoljor vid koncentrationssvårigheter så kan du tex söka på Efalex och Eye Q, i snacken "Språk och talstörningar" och "föräldrar till bokstavsbarn".
 

Tack for svaren.

Skrivet av  AnneliN
Vi har beslutat att borja med Efalex, da det ar billigare. Har fatt intrycket att det ar likvardigt, men att Efalexet mister effekten nar man anvant det ett tag. Och i borjan ska man ge dubbla doser for att fa effekt. Hoppas ni forstar, varan dator har fatt fnatt och vill inte skriva ord med prickar...
 

Vi har...

Skrivet av  Åssi
...hoppat mellan olika märken, Eskimo kids, Efalex och just nu Eye Q. Tycker faktiskt att alla sorter gett lika bra resultat!? Det tar ca 3 månader innan man märker skillnad på koncentrationen, så det tar ett tag. Hoppas att det fungerar för er kille också!