Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej alla

Skrivet av dollface & Casper 12/1-02
Har inte varit här på evigheter...har haft ett hektiskt år men nu känns det som att det har lugnat ner sig aningen. Hoppas allt är bra med er alla.
Casper växer och är så stor. Väger snart 20 kg och är 1 m lång. I augusti fick han börja på storbarnsavd på dagis, de tyckte att han var för mogen för att gå på småbarns. Han har utvecklats i en rungande fart, slutat med blöja, sjunger och pratar som aldrig förr. I lördags kom han och sa att han älskar mig, fick tårar i ögonen och var lycklig i flera dagar. Har precis klarat av vattkopporna, skönt! Det funkar kanon sedan separationen, vi är jättebra vänner och våra resp med.

Själv lyckades jag köra in i en refug i 50 km/h för snart ett år sedan, fortfarande sjukskriven pga whiplash och har konstant ont i nacke och huvud. Jättejobbigt men jag får bra hjälp från en sjukgymnast jag blev remmitterad till från Karolinskas whiplashenhet där jag gick i våras. Pluggade grafisk design under hösten eftersom jag var så trött på att inget göra, känns som om jag hittat det jag vill göra i framtiden :-)
Svar på tråden: Hej alla

Hej!

Skrivet av  Åsa med Herman
Vad jobbigt med nacken... Hoppas det blir battre!

Men skont att allt verkar sa bra pa alla andra fronter! Stoooor kille du har! Och duktig! :-)

Hoppas vi far se dej lite oftare har inne i fortsattningen! :-)

*kram*
 

Hej

Skrivet av  Nerica med Tove+2
Välkommen tillbaka.....har också varit borta länge... Vad trist med din whiplash skada. Hoppas det går över snart.
 

hej vännen

Skrivet av  Myzan & Co
jag e juh lite uppdaterad tack vara mäjl-listan.
kul att du kikar in här :)
kramar från oss
 

Artiklar från Familjeliv