Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ett annorlunda svar

Skrivet av familjsen
jag förstår att du inte har obegränsat med tid och vet inte vilken bransch du söker jobb inom MEN för mig är det självklart att man skapar så goda förutsättningar som möjligt för de barn som redan finns och de man planerar.

Naturligtvis ska man inte måla fan på väggen men konstigare saker har hänt än att folk skiljer sig (över 50% skilsmässor i Sverige idag) och då vill jag känna att JAG klarar mig ekonomiskt även om jag är inställd på att leva med min partner för alltid - man vet aldrig vad som väntar bakom nästa krök.

Sen är arbetsmarknaden tuff nu och kraven för att få a-kassa stiger hela tiden (speciellt om vi får borgerlig seger i valet nästa år) så kraven är att du ska kunna pendla och vara borta 12 timmar per dag om ett lämpligt jobb dyker upp, eller att du eller din partner ska kunna veckopendla.

När man är beroende av en man ekonomiskt tror jag många står ut med en sämre relation än vad man skulle gjort annars - om jag går vad ska jag och barnen leva av då??

Fasta jobb blir ju tyvärr också allt mer ovanliga men om du tror att du har goda chanser att få ett jobb tycker jag du ska försöka med det först.

Lycka till!
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv