Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

kan helt ärligt...

Skrivet av Asereht
säga att jag inte och aldrig hoppat över p-piller eller annat skydd för att bli gravid.

Vi har däremot inte skyddat oss alls och det är ju inte bara min sak att skydda mig mot en eventuellt oönskad grav så jag har tagit för givet att min man är inteligent nog att själv tänka och handla ifall att han skulle vara emot en eventuell ny grav.

Jag har själv en gång i livet blivit oplanerat gravid TROTS p-piller (Vilket en del männsikor tar för givet att man manipulerat men inte ens p-piller är 100% säkra beroende på omständigheter) och skulle helt ärligt ALDRIG lura min man som jag lever med och älskar. Vi spelar med öppna kort och om han skulle göra något liknande mot mig (lite svårt att lägga upp ett liknande scenario men iaf) så skulle jag bli enormt besviken. Jag tycker att barn är en så stor sak att vi båda ska vara med på det men det är MIN åsikt och inte menat som kritik, andra får sköta sina egna affärer.

Vi väntar nu vår tredje "tätis" och vårt fjärde barn i familjen och jag VET att maken nu tycker att det räcker och det är möjligt att jag tycker det med MEN skulle jag känna önskan efter ett barn till så skulel jag prata med maken om det och så får vi se vad vi kan komma fram till men jag VET att det inte kommer att hända än på några år och jag VET att jag aldrig kommer att bli gravid mot hans vilja medvetet för det tycker jag känns som ett svek mott OSS, jag tror nog man ska vara medveten om att man kan krossa sitt förhållande och sin familj genom att medvetet åsidosätta sin partners vilja och önskningar.
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv