Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

förstår... *långt*

Skrivet av cerlise

...att det måste kännas jätte skönt att slippa känna sig styrd!

Även om jag känner en längtan efter fler barn (det har jag gjort sen Alice var 2 veckor gammal *s*) så känns det så skönt att veta att det är min och Markus tid just nu och självklart är det våra tjejers tid nu. Varje barn "kräver" så mycket tid och självklart vill man ge allt till sitt barn.

När jag förhoppningsvis är gravid (kanske en sista gång?) så ska det finnas tid och "utrymme" för hela familjen att vara "gravida" igen *ler* Jag vet att jag skulle orka allt med en liten till här hemma o.s.v. men jag vet att för varje barn jag får minskas tiden till allt. Ingen nackdel bara fullt naturligt. Och då vill jag att mina tjejer nu ska få den tid dom "förtjänar". När en eventuell liten till bebis kommer till oss hoppas jag att mina tjejer är liiite mer självgående för jag känner att dom första åren i barnens liv är så viktiga. Att jag och Markus väntar med ett till barn gör vi delvis för våra tjejers skull! = )

Men sen känner jag också att det är så otroligt roligt att kombinera livet tillsammans med familjen, träningen, arbete/studier, resor och vänner att jag just nu känner att jag inte vill börja om från början. Nu har jag/vi skapat två underbara mirakel och nu går livet vidare ; ) Det bara känns i hjärtat att jag inte vill vara hemma och "bara" föda barn. Jag vill så mycket mer! Det är så mycket jag vill se och uppleva tillsammans med familjen och även privat! Men ändå känns det i hjärtat att jag inte är klar med barnafödandet *ler* Det känns så skönt att veta att man ändå väntar på något gott (förhoppningsvis). Och nu leker livet. Snacka om cirkus i min hjärna va!? *s*

Uj vad många tankar det blev från mig! Hoppas det var ok? = )

Kramis
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv