Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Neo kommer ibland till

Skrivet av Linn m. N-0110, R-0304 & J-0501
våran säng under natten. Och i början så låg Ronja på ytterkanten då (innan hon rullade eller rörde sig). Sen så kan man ju vända sigsjälv och bebisen så att man ligger skavfötters med pappan och storebror.

Ronja var en liten enstöring som bebis och trivdes inte alls i våran säng. Hon ville ha utrymme och gnydde och sov dåligt om någon låg för nära henne. Så efter två månader så flyttade jag lite vemodigt och motvilligt över henne till egen säng. Då sov hon utan minsta lilla knyst hela natten igenom.

När lilla trean kom så gjorde vi likadant... att hon låg ytterst om de äldre barnen kom in i sängen. Sen när hon var två månader och hade rullat, så flyttade vi över hennes spjälsäng till min sida och tog bort ena långsidan... så att hennes säng stod ihop med våran. Fast då var hon så stor att hon fick ligga i mitten oxå om hon somnat där. Hon var ju inte lika ömtålig då längre...

Vi har ju emellanåt alla tre barnen i sängen och då är det trångt... Men oj vad mysigt det är ändå. Och alla ligger typ slingrade kring varandra... *myser* :0)
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv