Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det enda du behöver

Skrivet av Marianne
bry dig om i det jag skrev är att bara för att du går hos en psykolog och du mår dåligt så innebär inte det att du är en sämre mamma för det! Kom ihåg det! Oavsett vad soc. tycker. Det jag menade var just det du skrev här.

Jag har dåliga erfarenheter av hur de ser på psykiska diagnoser och mediciner och psykisk ohälsa och hur de behandlar föräldrar som anklagas för detta. Med anledning av det så:

Jag tycker att du ska skriva upp vad du vill ha hjälp och stöd med. Sen för du fram det och det som du skrev här ovan just att du är en bra mamma för din dotter, just att du läser för och leker med henne och sköter hemmet. Börja INTE diskutera och svara på frågor om hur du mår och varför och berätta din livshistoria. Det har de inte med att göra. Det de ska bry sig om är att du sköter din uppgift som mamma till din dotter!

Den egentliga anledning till att man gör såna här utredningar är att ta reda på om man kan göra något för barnen (precis som Animisha skriver). Ibland glömmer socialförvalningarnas tjänstemän detta och då får man påminna de och hjälpa de på traven.

De ska INTE ta din dotter!

Har jag svarat på det du inte förstod? Kram sköt om dig och oroa dig inte!
« Tillbaka till trådstart