Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ta dagen som den kommer

Skrivet av Cayenne
När mina tätisar var små, så fick båda alltid vara med hela tiden. Det var aldrig några problem. Jag ammade i lekrummet och kunde pussla/läsa bok mm samtidigt. Annars satt vi alla tre i fåtöljen o myste. Det hände att vi somnade allihop:-)

HAr man barnen på samma ställe, så behöver man inte känna att man tar tiden från den ena eller den andre.

Vi var ute mycket. Gick iväg till öf eller liknande och lillan hängde med.

När jag var gravid, satt jag mycket i sacosäcken. Vi läste böcker tillsammans. Jag hade en madrass på golvet i lekrummet, så jag kunde ligga där medan hon lekte. JAg stängde dörren så att jag visste var jag hade henne.

JAg hade dem hemma tills stora var 2 år 8 månader o lilla var 1½ år. Då skolades de tillsammans in på förskolan. Där fick de gå på olika avdelninger för att kunna utveckals som egna individer (fast de har alltid kunnat gå till varandra om de önskat).

Innan dess har vi till den alldra största delen haft dem tillsammans. Någon gång ibland har det av praktiska själ bara varit med en av dem o handlat eller så, men annars har vi gjort saker med dem tillsammans.

Idag är mina tjejer 5 o 4 år gamla, och de har alltid varandra. Jag behöver inte roa dem särskilt mycket eftersom de leker tillsammans.
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv