Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

jag var inne på det

Skrivet av Cayenne
Mellan mina två äldsta är det 14½ månader. Nu är de 5 år och 4 om en dryg månad. Lillan är 7½ månader. (3 år 3 månader yngre än mellanbarnet och 4 år och 5 mån yngre än äldsta).

Nu blir det inget tätissyskon till lillan, för min kropp hade det väldigt jobbigt under senaste graviditeten, och jag har fortfarande problem med fogarna. Jag klarade inget hemarbete under ett halvår...... Min man och mina barn behöver mig, så därför har vi beslutat att det inte blir något tätissyskon.

Vår bäbis känns som en sladdis för oss, men pratar man med andra, så håller de inte med:-) Det beror ju på vad man är van vid *s*.

Hade det blivit tätis igen (vilket vi hade planerat från början), hade vi gjort som förra gången, att båda hade skolats in samtidigt. Jag hade alltså haft dem hemma båda två.

Nu började jag jobba 50% när lillan var 6 månader(vi delar på ledigheten), så även att man har tätisar, så kan man ju jobba mellan barnen.

Skulle jag ha under tre år mellan barnen, skulle jag nog ta hem barnet från förskolan om barnet hade blivit inskolad, men eftersom Nora var över tre år, och för att hon ändå var hemma över två månader på sommarlovet, valde vi att ha kvar henne på förskolan.

Nu kommer jag öka min arbetstid och maken kommer jobba heltid i maj/juni-någongång, så då kommer vi skola in lillan.(Då 15-16 månader gammal) Det blir då mjukstart innan semestern, och sedan på "allvar" i augusti när hon är 18 månader.

Det var lite svammel o tankar från mig.

« Tillbaka till trådstart