Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej...

Skrivet av Jessica m. Saga & Nora + Lovis 051007
var det vår situation du beskrev...det är PRECIS så...bortförklaringar hela tiden, "jaja det kommer skall du se", "men de är ju så goa" m.m. hela tiden...jag tror jag blir knäpp?!?!

De är födda 22maj-03 så de är nästan 2,5år nu. Samspelet dem emellan har börjat komma lite, tyvärr ligger ju Saga ca 3månader efter Nora i utvecklingen (ja samspel/kommunikation då i övrigt är de ju "normala" 2,5-åringar :)) så Nora har börjat vilja leka med Saga men Saga fattar inte...hon blir en aning frustrerad över detta :/
Men det börjar komma iallafall, Saga har börjat kunna titta och skratta åt Nora när hon gör något tex och det är kul att se :)

Städa...nä det får någon annan göra...däremot så denna veckan är ju kaos. Var hos ögonläkaren idag och ser gör de iallafall som de borde...vad hon kunde utläsa iallafall :)
Imorgon skall vi åka bil långt för begravning, på onsdag skall psykologen komma till dagis,på torsdag skall vi till bvc och träffa läkaren (Nora har haft krupp/astmahosta när hon är förkyld) men först på torsdagen så är det fotografering på dagis...så hektisk vecka...tur att sambon är hemma ;)
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv