Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag hade inte överlevt utan sulkyn...

Skrivet av Lena_O
För det var samma här att tjejerna sov tillsammans i vagnen, alla saker man har med sig (blöjor, ombyten, välling, kaffetermos, leksaker, vatten, handduk, mellanmål...). Förstår inte hur andra kan bära på allt man ändå behöver ha med sig när man går ut.

Kan säga att mina tjejer har absolut inte rört sig mindre än andra barn, snarare tvärtom så har döttrarna fått sån vana av att gå och röra sig så fram till idag (de är i tonåren idag) så är tjejerna mer rörliga än de flesta av sina kompisar som hade kortare "vagnstid" eller vad man ska kalla det...

Dessutom så var jag mer ute i friska luften än många andra var. Och det ger verkligen resultat idag. Här tvekar de inte en sekund att ta en promenad till en kompis på 45 minuter i ösregn. Enda gångerna det frågar om skjuts är mer om de har en kompis med sig som inte orkar gå eller vänta på någon buss... ;)

Nä vagnen är guld värd till mer än att låta barn sitta säkert i trafiken och vila sina små ben. Den är även ett toppen lastningsverktyg och sovplats.

Hur skulle man annars kunnat handla på dagarna också? Jag hade omöjligt kunnat burit på alla saker man har med sig ut samtidigt som att hålla reda på 2 busfrön med egna viljor och då bära på 2 matkassar, kanske några kilon potatis?

« Tillbaka till trådstart