Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vi har oxå 20 månader

Skrivet av Maja med Malte 030320 och Tore 041113
Vi har en syskonvagn, en Urban Jungle.

I vintras använde vi den dagligen till och från dagis och på utflykter (om inte Malte åkte pulka, då tog vi singelvangen).

Nu när det blivit vår/sommar och Malte blivit lite större kör vi med ståbräda (till vår Brio Nova) till och från dagis för det mesta. Det funkar bäst för logistiken om jag och Tore vill göra någon utflykt på dagen, och slippa släpa på en halvtom syskonvagn (om än så smidig). Efter dagis går vi alltid till parken, då händer det allt som oftast när vi ska hem att Tore hänger på magen i Baby Björnen, och Malte sitter i vagnen.

Däremot använder vi ALLTID syskonvagnen när vi ska iväg på utflykter med båda barnen. Även om vi är båda vuxna med. Tycker det är skönt att en vuxen alltid är vagnfri och har två händer fria, till det barn som kan behöva det. Och UJ:n är så extremt smidig, att det ändå nästan är enklare att köra den än vår vanliga singelvagn som vi har till Tore annars (Brio Nova).

Vi planerar att sälja UJ:n under våren och istället köpa en dubbelsulky, vilket vi tror är ännu smidigare. Malte är nämligen på gränsen till förstor för UJ:n och jag tror att dom båda kommer sitta bättre i en sulky nästa sommar.

Detta är ju så individuellt, men eftersom att lill*n ändå kommer på vintern och det är en del snöperioder kvar, och aprilväder så skulle jag nog rekommendera en syskonvagn.
« Tillbaka till trådstart