Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jo...

Skrivet av Kränkt
..det är ju något som någon hört isåfall (onormalt höga skrik). Vi spånar för fullt vad det skulle kunna vara som kan missuppfattas.
Vi gillar "monsterlekar" i vår familj, kanske det låter mycket då, men då borde barnens kiknande skratt höras också isåfall.
Skriker gör vi definitivt inte, kanske vi höjer rösten ibland när barnen inte gör som vi säger, men det är inte lyhört här, så det är knappast något som skulle få grannarna att reagera. Och om man nu skulle ryta till ibland är det ju knappast befogat att ringa till soc för det!?
Tankarna maler i huvudet, jag är ett vrak. Om mitt ena barn som är ganska trotsigt just nu slänger sig på golvet för att protestera över något fångar jag upp h*n i luften och h*n får som h*n vill, bara h*n inte gråter. Så kan jag ju inte hålla på, jag måste ju uppfostra mina barn och sätta gränser.
Anmälan var en andrahandsanmälan, kanske någon bara varit på besök hos en granne och vi har busat eller något och grannarna sa att det ofta låter så. Anmälaren visste inte våra förnamn och inte heller exakt vilket husnummer vi bor på, men det kanske bara var för att vilseleda?
Åh, jag blir galen. Förstår inte att det här händer mig:`(
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv