Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

tänker och funderar på samma sak!

Skrivet av cerlise med en 3 åring idag!

Och jag har kommit fram till att vänta med en eventuell liten trea. Jag känner att jag är så pass ung att jag/vi kan vänta, kanske, 5 år? Alltså få en sista liten avnjutning ; )

Då tror jag att vi gjort vårat! För just nu känner jag mig definitivt inte "klar" med barnafödandet, om jag får bestämma! Men samtidigt så vill jag så mycket mer här i livet än och "nara" föda barn. Och just nu är det "perfekt" för oss att kunna kombinera småbarnsliv med två barn och studier (just nu läser jag teorin till körkortet och eventuellt nästa höst söker jag in på universitetet). Då kanske jag läser ett par år och sen får man se. Vem vet det kanske inte blir fler barn förr oss? Det känns mycket skrämmande men samtidigt så vill jag inte bara gå och "skaffa" barn för att jag "kan" det (jag har extremt lätt att bli gravid tydligen). Ett barn innebär ett så stort ansvar och till 99 % är det roligt men ja, jag vet inte hur jag ska förklara, jag känner väl att mycket annat lockar i livet just nu TILLSAMMANS med mina tjejer = )

Jag kan nog älta massor om det här. Som du märker är jag inte heller 100% med mina känslor. Men när jag ändå känner en viss tveksamhet så avstår jag, så att säga. Jag vill känna så som jag gjorde innan vi aktivt planerade andra flickan. Jag vill känna den där totala kärleken och entusiastiska känslan av att börja planera en till liten bebis. Då spelar det ingen roll om jag är mitt uppe i studierna eller om något annat känns olägligt just då. För känner man sig 100% med sitt beslut om att vilja ha fler barn, ja då kan inget hindra en. Allt löser sig då, tror jag. = )

Kram,
Cerlise
« Tillbaka till trådstart