Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

som natt och dag ibörjan sen blev dom mycket lika

Skrivet av cerlise

När jag väntade första flickan (oplanerad graviditet) så hade jag MASSOR med graviditetssymtom lång tid innan beräknad mens. Jag minns så tydligt att jag sa till min sambo att är jag inte gravid så är jag nog allvarligt sjuk. Men gravid var jag = )

Andra graviditeten var så planerad som den kan bli. Den tog sig på första försöket. Jag gick och väntade på att få alla dom där tydliga graviditetssymtomen som jag hade med 1:an men dom kom aldrig. Då var jag 100% säker på att jag inte var gravid den månaden. Men det var jag! Vid beräknad mens kom det liiiite "menskänningar" och det enda tecken jag kan komma på att jag kände innan beräknad mens var att jag en dag sa tyst för mig själv när jag satte på mig bh:n att "men vad bh:n måste ha krymt eller så har jag gått upp i vikt". tanken fanns aldrig att jag faktiskt kunde ha blivit gravid. Nu efteråt var det mitt allra första graviditetssymtom. Mina bröst hade växt och blivit större en aning *ler* Sen när jag testade positivt vid beräknad mens så tog det någon vecka så kom alla graviditetssymtom. Från och med då var båda mina graviditeter i stort sett helt lika varann!

Och tjejerna idag är grymt lika varann på många sätt! För att bara nämna ett exempel: dom har ett var sitt liiitet smultronsmärke (som ett storkbett fast en rödare variant) exakt på samma ställe på kroppen.

= )
« Tillbaka till trådstart