Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mina svar

Skrivet av Annica m Jesper dec-03 o Ludvig maj-05
1) Har ni syskonvagn till era barn? Motivera! Svar: Ja vi har en emmaljunga syskonclassic-03 eftersom det bara är 17 månader mellan barnen o Jesper inte kan gå alltför långa sträckor o vill jag ta mig någonstans (har inget körkort ännu) så är det nästintill ett måste.. fast nu så är det så varmt för lillebror att ligga i den trånga mjukliften o storebror bråkar mkt med lillebror i vagnen så det har ofta blivit bärsjal till lillen eller också två vagnar då vi är ute hela familjen.

2) Vad tycker du räknas som tätt mellan barnen? Svar: Hmm svårt upp till två år kanske??

3) Skulle du kunna tänka dig fler tätisar? Eller har du redan flera tätisar? Berätta gärna hur du tänker!Svar: Vi vill ju gärna ha tre barn o viossa dagar tänker jag som så att jag skulle vilja ha alla tre tätt så jag kan fokusera på utbildningen sedan och liksom ha det "gjort" och att de alla blir nära i ålder o kan ha kul ihop.. men vissa dagar känns det som kroppen inte kommer orka en ny grav så tätt inpå och att man vill ha en liten "sladdis" så vi får se..

4) Nämn dina 3 gyllene tips till blivande tätisföräldrar Svar: Svårt eftersom jag bara varit det i knappt två månader, men kanske att vara ute mkt (vilket vi tyvärr inte alltid lyckats med ännu då det varit för varmt) , bärsjal kan vara bra att ha så man har händerna fria, Mkt uppmärksamhet till storasyskonet

5) "Hur" blev du gravid med tätisbarnet? T.ex. ammade du och ändå blev gravid? Eller? Svar: Efter jag slutat amma o det var planerat.. lyckades på andra försöket

6) Positivt och negativt med att vara en tätisförälder? Svar: Neg- jobbigt och att man inte kan förklara så mkt för en liten på ett o ett halvt tex, jobbigt om man som jag haft svåra o tunga graviditeter.. positivt är att de förhoppningsvis kommer ha mkt gemensamt o att man kanske har mkt nyare kläder o så kvar som kan ärvas ;0) Att de kommer nära varandra!

7) Fick du några reaktioner på att ni skulle ha barn tätt igen? Berätta gärna hur du har hanterat reaktionerna! Tips? Svar: Näää men det var ju ingen som blev "lika glad" som när man väntade ettan.. en del grattade inte ens =0( Men inga dumma kommentarer utan mest positivt.
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv