Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vet inte riktigt faktiskt!

Skrivet av Linn m. N-0110, R-0304 & J-0501
Jag njuter av att ha barn tätt och tycker att det är såå härligt att se vilken glädje dom redan har av varandra. Men samtidigt så funderar jag mkt på om Neo hade fått mer tid av mig, hur vårat liv skulle sett ut då? Om det bara hade vart vi tre (fyra med bonusen då).
Jag har ju vart gravid större delen av hans liv. Och gravid för mig har ju inneburit rätt stora förändringar från mitt vanliga jag. Först illamående och dödstrött. Sen så lagom tills illamåendet har försvunnit så har ju foglossningen satt in. Och för att inte tala om första halvåret med en bebis, när man sitter å ammar rätt mkt och inte heller har värlsdbäst med tid över till de stora. Så det har blivit mkt mer film och stillasittande tid för honom än vad jag hade önskat. Jag har pusslat, pysslat, målat, läst och så med honom. Men en 1-3åring (som han ju varit när jag var gravid) behöver ju mer än så. Han hade behövt komma ut å busa, fara runt å bli jagad, sparka boll, åka pulka osv. Visst har pappa sett till att sånt blivit av ändå... men jag har jag ju inte kunnat göra allt det. Det kan jag känna lite sorg över ilbland.

Men men... han (och jag förstås) älskar sina systrar och även om det kivas mkt ibland så känner jag nog trots allt att det var rätt gjort! Förhoppningsvis så kommer dom att ha stor nytta av varandra hela livet!
« Tillbaka till trådstart