Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tja, det finns såklart...

Skrivet av Linn m N-0110, R-0304 & J-0501
både för och nakdelar! Det beror nog lite på skulle jag säga. Ska ni bara ha tre barn, så skulle jag köra på direkt! Kan ni tänka er fler, så skulle jag vänta och ta några täta sen igen... :0)

Fast kanske undrade du om ni öht ska ha ett barn till... Frågar du mig, så finns det bara ett svar! :0) JA!

Men så är ju jag en som vill ha iaf två barn till!! "Bara" två barn känns jättefrämmande för mig! Men samtidigt så verkar det lugnt och behagligt på nåt sätt!

Med tre barn så känner jag att en ofta blir lite utanför. REdan nu alltså, när minstingen ju bara är ett halvår. Barn gaddar ju ofta ihop sig två och två... och då blir en utanför. Fast det är inte samma hela tiden tack och lov. Oroar mig lite för mitt mellanbarn som jag är lite rädd ska glömmas bort i mängden. Storebror är ju lyrisk över minsta lillasyter och gullar gärnet med henne, mellansyrran är ju bara stor och jobbig liksom. Så jag är lite orolig oxå för att ettan och trean kommer att få en toppenrelation medan tvåan bara funkar ibland. Om du förstår mitt svammel...

Men samtidigt så är jag ju helnöjd med mina tre barn och dom är ju rätt ofta såååå härliga med varanda. Och de två äldsta leker riktigt bra ihop mellan varven. En del bråk blir det oxå förstås.

Har ju bara haft tre barn i ett halvår och kan inte utvärdera hur det blir sen... men än så länge ser jag mest fördelar med det hela!

Äsch... känner att jag bara svammlar! Får nog nöja mig med de snurriga tankarna för nu!
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv