Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

och vi väntar fortfarande ; )

Skrivet av cerlise

Här har ännu inget bestämts! Det dröjer nog länge innan vi har kommit fram till något gemensamt beslut. Det är ett stort steg att bli fler i familjen. Nu hoppas jag/vi att jag kan bli gravid igen och tidigare har jag blivit så lätt gravid men nu är vi inte överrens om när jag ska bli gravd igen ; ) Sambon vill nu och jag både vill och inte vill. Kalla fötter kanske? För jag vet ju att jag skulle bli jätte glad över en till graviditet nu men...ja men? = )

Nä det är bara så svårt att veta! Man kanske ska börja försöka känna istället *s*

Tänk du är redan gravid med erat tredje barn! Hur känns det? Hur funderar du kring framtida saker t.ex. planering inför bebisens ankomst? Syskonvagn? Svartsjuka? Byta bil? Byta bostad? Framtidsplaner för din egen del? Arbete? Karriär? Oj vad många frågor det blev! = ) Det jag tänker på är om det är t.ex. svårare att studera när man har 3 barn istället för två? Det kanske inte du kan svara på men någon annan?

Jag är rädd att det blir svårare att röra sig lika fritt med tre barn. Nu med våra två barn känner jag fortfarande en stor frihet och att allt går så smidigt!

Kramis
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv