Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Wow!

Skrivet av Linn m. N-0110, R-0304 & J-0501
Nästan ofattbart att lyckas med att pricka in tvillingar igen... så snart efter att redan ha fått tvillingar! Och dessutom få grav.test som visar positivt!

Förstår att du är förvirrad!! Det är ju svårt nog när det gäller ett barn och tidigt i en graviditet, att ta ett sånt beslut tycker jag. När det gäller två barn och så långt gånget så hade det bara funnits ett alternativ för _min_ del. Men det där måste man ju känna själv! Fundera, tänk, prata, fundera igen.

Tänk er in i situationen om fem år... hur ser den ut i de båda fallen?? Vilken bild ser mest tilltalande ut? Man klarar ju allt... även om det ofta kan kännas omöjligt innan och tom under tiden. Fast det klart... det kan ju gå mer eller mindre bra! Men jag tror... att bara man ger sig 17 på att fixa det bra, så gör man det! Visst blir det svårt och tufft mellan varven. Men jag har den uppfattningen att man höjer ribban till en lagom nivå. Så även om fem så små är jobbigare än tre.... så upplever man det nog inte så mkt jobbigare tror jag. Den uppfattningen har iaf vad gäller ett eller tre barn. Med bara ett barn så var det urjobbigt ibland. Skrek han så var jag i paniktillstånd nästan.
Nu är jag nöjd och glad om "bara" ett barn skriker. Nu tycker jag att det vore busenkelt med bara ett barn. Men det är ju nu med facit av tre barn i handen... så det räknas ju inte!
Ett barn för en som bara har ett barn... känns ju övermäktigt mellan varven! Men inte är man i mer upplösningstillstånd bara för att man har fler... Man höjer ju helt enkelt bara ribban.

Som Oxen säger, så verkar det ju bra om ni kan vara FL ihop! Om du kanske blir sjukskriven nu... för att det är en högriskgraviditet (jag vet inte om det funkar så men det vet nog du bättre själv) så har du ju dessutom en del dagar kvar... så att ni kan vara FL ett bra tag tillsammans.

På ett sätt så känns det jättemysigt när jag ser eran familjebild framför mig. Men visst ser jag en hel del jobb oxå. För att inte tala om när dom blir tonåringar!!! Men, jag såg en dokumentär en gång om ett par som hade sjulingar som nu var tonåringar... bara tjejer! Sju tonåringa tjejer i huset samtidigt! Och det funkade!

Det viktiga är att fundera på vad ni vill utefter den situationen som är! Vad känns bäst för er? Vad känns viktigast för er? Eller egentligen först och främst du! För det är ju du som går igenom det fysiska!! I båda fallen!

Avundas dig inte att behöva fatta det beslutet du står inför! Önskar dig (er) all lycka till och hoppas att ni kommer fram till nåt som känns någolunda ok för er!

kram kram!
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv