Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag blev..

Skrivet av 3-barns-mamma
lite härdad. Hade nyfödda tvillingar och en ettåring. Ettåringen fick lära sej somna själv efter nattning när tvillingarna föddes. Det kändes bättre att gå in och lugna med 5 min mellanrum. Min irritation blev mindre. Det var bättre att mitt hjärta ömmade för honom dom kvällar det tog innan han blev trygg i sänggåendet än att jag satt där och kände stressen av två skrikandes bebisar utanför dörren. Naturligtvis hade ena tvillingen magknip mellan 16-20 varje kväll. Bebisarna hade jag i bärsele, en på magen och en på ryggen., :-)vilket liv!!

Nattningen av tvillingarna har aldrig varit några direkta problem. Jag hade inget val. Ja la dom och sa godnatt. Dom skrek några sekunder och sen sov dom.

Idag kan jag se ganska tydligt att enlingen inte är riktrigt lika trygg i sin säng som tvillingarna. Han vill gärna sova hos mej ibland.

Jag har min egen teori att det beror på att han har sovit som bebis hos mej. Jag har vankat omkring för att sen försiktigt lägga ner och smyga ut. Detta gjorde jag aldrig med de andra. Det var godnatt.

« Tillbaka till trådstart