Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tack underbara människor!

Skrivet av Juja bf 7/12
Som ni förstår är det så gott som omöjligt att tala om dessa saker med så värst många eftersom man inte vill hänga ut andra människors smärta. Jag hoppas innerligt att jag inte råkar ut för samma som Karolina, dvs. att nån känner igen dem jag talar om. Om de känner igen mig gör inte mig något.

Min brors situation är lite bättre, då hans fru nu gått till spec. läkare. Hon har fått mediciner och skall påbörja terapi. Jag förstår och inser att detta är bara början på en lång resa tillbaka, men de första stegen är tagna.

Den lille gossen vet jag inte ännu hur han mår. Vi väntar fortfarande på besked.

Jag vill tacka alla som skickade mig virtuella kramar och tröstande ord. Jag vill ännu påpeka att jag inte skrev för att nån skall tycka synd om mig, eller om nån annan heller. Jag hade bara svårt att vara med all denna information och måste få dela med mig. Därför är det så underbart att nätet och sajter som denna finns.
Min brors situation är ju den som berör mig direkt men de andra har berört mig som vän, mamma, dotter och medmänniska.

Och om ni undrar varför jag sekunden efter ett allvarligt inlägg som denna kan fundera på vilken färgs sockor babyn skall ha i nästa inlägg är svaret enkelt; Det är otroligt skönt att tänka på något annat, ju trivialare dess bättre. Jag var så desperat så jag tom köpte Se och hör idag! (och galghumor har jag dessutom...)
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv