Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lite olika

Skrivet av Lady
Jag tycker också om att mannen är lite dominant, ibland. Det händer att han binder mig och jag inte får göra något. Händer det inte alltför ofta så är det superupphetsande. Det ska vara som en krydda, någon gång då och då. Men ofta så håller han fast mina händer när han är ovanpå, eller tar ett hårt tag i håret osv. Det uppskattas :o)

När det gäller att styra i största allmänhet så är det också olika. Ibland vill jag vara den som styr det som händer. Vill att han ska få njuta maximalt. Nu är det ju så att hans njutning ligger i att göra det skönt för mig också, så det är sällan allt handlar om bara honom.

Vad gäller det romantiska så älskar jag det också. Fast i det romantiska ligger att han ska vara en "gentleman" och styra en del. Förföra med gott vin, god mat, lite smekningar och blickar då och då under kvällen. När kvällen sen slutar i sängen ska han smeka och kyssa hela min kropp, så jag får känslan att han åtrår mig till max. Sakta smeka mig till en orgasm och sedan älska länge och långsamt med blicken djupt i min.

Nu blev jag ju sugen på sex... Och mannen som är bortrest den här veckan...
« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv