Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

*räcker upp en hand*

Skrivet av Gabbi med Alva och Jacob
Jag är verkligen inte en urmoder *fniss* Jag gillar inte att vara hemma utan vill jobba. Jag tycker vardagsbestyr är tråkigt och själsdödande och för mig handlar det mycket om att "överleva" som du beskriver det. Jag har ändå inte så tätt, men på tok för tätt för min egen smak. Vi tänkte ha 4 år mellan men så blev det inte. Nu är det dock som det är och det är bara att "bita ihop". Jag och sambon har haft det mycket tufft det senaste året och nu äntligen börjar det kännas en aning bättre igen, men det har verkligen inte varit kul.


Förhoppningsvis går det bättre för er. Vissa familjer klara ju tättisar både en och flera så lätt som ingenting, jag hör dock inte till den skaran. :)

Försök ta hand om varandra så gott det går och ge varandra egentid och vårda relationen så fort tillfälle ges så ska du se att det ordnar sig för er med. :) Det finns många kloka mammor här inne som vet hur man överlever som tättisfamilj så du får väl ställa frågor här inne. Själv är jag överlycklig över att börja se ljuset i slutet på tunneln. *S*

« Tillbaka till trådstart

Artiklar från Familjeliv