Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min trea

Skrivet av Cayenne
kom när tvåan var 3 år 3 månader. Ettan var då 4 år 5 mån. Vi har bara använt enkelvagnen sedan lillan kom. (Vi har en tvillingvagn i garaget som vi inte använder)

När vi var på semester nu i sommar och det blev t ex sent i köpenhamn, hade jag lillan i sjal och se andra två i enkelvagnen.

Nu vet jag att era planer är att äldsta skulle vara drygt tre, men jag berättar ändå om hur vi har det. Vi slutade med tvillingvagn när vår äldsta dotter var tre år. Hon hade då en ståbräda som kunde användas ibland, men om vi var iväg lite längre och barnen blev trötta, fick faktiskt båda plats i enkelvagnen.

Bilstol beror ju på vilken bil man har. Nu har vi vår äldsta frammåtvänd, eftersom hon var över 4 år när trean kom, men eftersom vi har en sjusitsig bil, hade det inte varit några problem med bilstolar hos oss.

JAg som har två tätisar med 14½ månader emellan, tyckte det var skönt att vänta lite med trean tills de andra två klarade vissa saker själva, men det är ju hur det passar familjen. (Min kropp och min själ hade inte klarat en tredje tätis.).

Vill man så kan man. Det är jag fullt övertygad om. Det praktiska löser ju sig oxå. Vill ni, så kör på!
« Tillbaka till trådstart